Ätstörning

Jag vill också ha en ätstörning. Varför kan alla andta ha det och inte jag?
varför måste jag ha suget efter mat hela tiden. Jag orkar faktiskt inte längre.
Just nu går ingenting som jag vill , bråkat med pojkvännen idag också.
Inget blir bättre. Allt blir bara sämre. Jag vill kunna svälta mig själv.
Svälta mig själv tills jag inte längre finns kvar. Kanske kan bli accepterad då.
Kanske kan bli älskad på det sättet jag vill.
Inte känna mig fet och äcklig.

Nu ska jag ta tag i det här!

Matdagbok

Frukost; Två knäckebröd och en risifrutti + tét man bajsar av ( låt oss kalla de bajs té )
Lunch; -
Middag; Kött , potatis med sås och sallad.
Kvällsmål; två knäckemackor och bajsté.

Jag har ätit jätte mycket idag.. Jag borde ha skippat kvällsmålet men det slank ner ändå. Plus 4 dumma chokladbitar!
nej usch imorgon ska jag anstränga mig jävligt mycket!!!

Min vikt och mina mål.

Min vikt imorse var 82,1.
Som ni förstår är jag tjock men jag har klarat av att gå ner 10 kilo och kommer klara av fler.

Jag är runt 173 cm lång och har ett BMI på 27 då. och det är övervikt.
För att nå ett BMI på 25 som är idealvikt måste jag gå ner till 75. Och det är inte långt kvar!

 Innan den här veckan är slut ska jag ha gått ner 2 kilo har jag bestämt mig för. Det kommer säkert bli svårt men jag ska fixa det. Jag dricker ett speciellt té som gör att man bajsar helt enkelt och det är väldigt bra. jag började med det igår och ska testa det i en vecka nu och se om det fungerar. Min pojkvän som vi kan kalla för "Mr. L" kommer hem på Lördag och då vill man ju vara fin.

Han tycker jag är jätte fin som jag är , och han vet att jag inte trivs med min kropp. men det ända han säger är att han älskar mig lika mycket hur jag än ser ut. Så vi får hoppas på att det är sanning.
Vi blev tillsammans för nästan ett halv år sen och de var inte när jag var som tjockast utan när jag var någonstans mittimellan. Men han accepterar mig, plus att han tycker det är äckligt att vara för smal. Han tycker inte det är något snyggt och det känns lite bättre då.

Ska gå till en kompis nu , uppdaterar när jag kommer hem.
Ha det!

Min kamp mot vikten

Hej!

Jag är en tjej på snart 16 år som har bestämt sig för att blotta hennes kamp mot vikten.
när jag var liten var jag jätte smal , typ underviktig. men när jag började i 2an började jag bara gå upp mer och mer i vikt. och det har inte slutat tills för ungefär några månader sen när jag fick höra från en vuxen männsika som jag knappt kände att jag var överviktig , och den personen försökte få mig själv att intala mig det. Efter den dagen bestämmde jag mig för att aldrig mer lyssna på någon när det gäller min vikt och mitt utseende , den personen förstörde verkligen mig. Efter det har jag lyckats gå ner över 10 kilo och vill fortfarande gå ner mer. Jag är verkligen inte nöjd än. Nästan alla mina skolår från 2:an har jag blvit kallad , tjockis&fetto. Jag ska nu börja gymnasiumet och orkar inte höra orden något mer.
Jag har förlorat vänner pga min vikt. Min allra bästa killkompis sa upp vänskapen för att hans kompis höll på att säga att han var kär i ett fetto och undrade hur han kunde umgås med en tjockis. Men nu har jag gått vidare. Jag har bra vänner och en bra pojkvän, men det är fortfarande något som inte är rätt. Och det är vikten. Och den ska fixas.
Jag har skaffat bloggen som motivation för att orka kämpa och inte falla för mer frestelser. Jag ska verkligen kämpa och klara det här nu!

Jag har valt att vara anonym för att folk inte ska börja dömma mig. Jag vet att jag säkert kommer få elaka kommentarer men det kommer bara få mig att kämpa mer.

Jag återkommer med mer information i nästa inlägg.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0